Verzendingen

Verzendmethode

Tijdens de bestelprocedure kunt u kiezen uit de onderstaande verzendmethoden. De mogelijkheden kunnen per product verschillen. Dit is onder andere afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van uw bestelling. Let op: bestellingen worden uitsluitend verzonden na vooruitbetaling.

Brievenbuspost
Kleine, lichte artikelen worden verzonden in een luchtkussen-envelop. De inhoud van de envelop is slechts beperkt, wanneer de maximale inhoud van de envelop wordt overschreden zal uw bestelling worden verzonden als pakket. Bij het afrekenen van uw bestelling wordt rekening gehouden met de maximale inhoud van de envelop.

Verzekerde pakketzending
Uw bestelling wordt verzonden in een stevige doos. De zending is verzekerd voor verlies of beschadiging tot een bedrag van € 500,00. U ontvangt, indien mogelijk, een Track & Trace code, waarmee u de zending via internet kunt volgen. Bij aflevering van uw bestelling wordt meestal om een handtekening gevraagd.

 

 

Verzendkosten binnen Nederland

Pakketzendingen van 0 tot 10 kg

€ 6,50

Bestelling van meer dan € 50,-

gratis!

Verzendkosten buiten Nederland

Voor verzending van bestellingen buiten Nederland verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Hiervoor gelden andere tarieven en voorwaarden.

Shipments outside the Netherlands are charged extra.

The following fees apply:

- Germany: €20,00

- Belgium: €20,00

- France €20,00

 

Retourneren

Mocht er na ontvangst op enigerlei wijze iets mis zijn met uw bestelling (bijvoorbeeld omdat er een verkeerd artikel geleverd is of bij beschadiging), neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op (maar in ieder geval binnen 8 dagen), zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen. Terugzenden van een bestelling, of een gedeelte daarvan is mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u als consument (dus niet als bedrijf) gebruik wilt maken van uw retourrecht bij aankopen via internet. In dat geval dient het artikel binnen 8 (werk)dagen na aflevering* samen met de originele factuur te worden teruggezonden waarna het aankoopbedrag verminderd met alle verzend en overige kosten* binnen 30 dagen wordt teruggestort.
* Als referentie hanteren wij de datum van afstempeling of aftekening van ontvangst van onze vervoerders.

*Wij berekenen altijd €. 20.00 kosten voor het retourontvangen van uw bestelling (dit zijn bankkosten/retourboeken, handlingkosten, etc)

De vrachtkosten voor een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening. Geringe afwijkingen in kleur ten opzichte van de afbeeldingen op de website zijn geen reden voor retournering. Raadpleeg hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden. Het verdient aanbeveling om voor terugzending dezelfde of een gelijkwaardige verpakking te gebruiken als waarmee uw bestelling door ons werd geleverd. Vermeld bij terugzending altijd duidelijk uw naam en het rekeningnummer waarop het aankoopbedrag dient te worden teruggestort. En vergeet niet om de originele aankoopfactuur bij te sluiten. In geval u meerdere artikelen heeft besteld, maar slechts een gedeelte terugzendt, dan ontvangt u van ons een nieuwe aankoopfactuur met daarop de (uiteindelijk) geleverde artikelen.

Terugzending geschiedt op eigen risico, tenzij aangetekend verzonden en/of met 'Zeker Pakket' of 'Priority' verzendwijze. Op de websites van onze vervoerders vindt u meer informatie over het verzenden van pakketten.

Retourzendingen die worden ontvangen (ruim) na de termijn van 8 dagen worden niet vergoed. Hetzelfde geldt voor artikelen die sporen van (ondeskundig) gebruik vertonen.

Kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.


Neemt u altijd vooraf even contact met ons op voordat u uw bestelling retourneert!

voor verdere informatie kijkt u onder de rubriek "retourneren" (klantenservice)

Casio Outlet.nl © 2020