Retouraanvraag

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

Uw gegevens
Product informatie & reden van retour

Roland Producten verleent een uitgebreide retourservice! Een groot aantal van onze producten kunt u tot 8 dagen na aankoop retourneren.

Welke producten niet?

Producten die niet in de reguliere handelsvoorraad van Roland Webshop aanwezig waren en voor de klant speciaal zijn besteld.

Producten die door of in opdracht van Roland Webshop besteld of gebouwd zijn in overeenstemming met specifieke wensen van de klant

Verbruiksartikelen zoals lampen, kabels, vloeistoffen en (maatbouw) flightcases.

Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, headsets, en blaasinstrumenten.

Producten die beschadigd of incompleet zijn.

Producten die verworven zijn door weddenschappen of loterijen

Wanneer?


Heeft u een product in de webshop van Roland Webshop gekocht en heeft u de behoefte om het terug te sturen binnen de geldende voorwaarden (zie uitzonderingen hierboven vermeld),

dan kunt u dit binnen 8 dagen aan ons retourneren. In dat geval nemen wij het product terug en kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Roland Webshop stuurt u een ander product.


Roland Webshop stuurt u een tegoedbon voor een volgende aankoop.
Roland Webshop maakt het aankoopbedrag van het product terug aan u over, mits dit vooraf met u is overeengekomen en door ons schriftelijk is bevestigd!

De eventuele kosten voor het retour zenden zijn altijd voor rekening van de klant.

Hoeveel wordt er gecrediteerd bij de 8 dagen RETOURSERVICE?

100%; Product is compleet met toebehoren, geopend, eventueel geprobeerd maar geheel onbeschadigd - WEL in originele en onbeschadigde verpakking teruggestuurd.

Dit geldt alleen voor producten die geselecteerd zijn voor de 8 dagen RETOURSERVICE en voldoen aan bovenstaande omschrijving.

Ik ga akkoord met de Leveringsvoorwaarden
Casio Outlet.nl © 2020