Betaalgemak - Leasen

CASIO Muziekinstrument leasen

Soms komt het gewoon niet uit om een grote aankoop direct te betalen. Daarom kun je bij MUZIEK MEIBERGEN DEVENTER - CASIO OUTLET er voor kiezen om je nieuwe Casio Muziekinstrument in termijnen te betalen door middel van MUZIEK MEIBERGEN DEVENTER - CASIO OUTLET LEASE. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van de leaseperiode waarvoor je kiest. Naast het hele bedrag te leasen kun je uiteraard ook een deel meteen zelf betalen en de rest leasen zodat het termijnbedrag lager wordt . Je wordt direct eigenaar van je Casio Muziekinstrument en behoudt deze dus ook gewoon na afloop van de laatste leasetermijn. Voordelen van leasen bij MUZIEK MEIBERGEN DEVENTER - CASIO OUTLET

  • Bestel via de normale procedure
  • Je betaalt een vast laag bedrag per maand, met een vaste rente, voor een vaste periode
  • Je ontvangt altijd een apart contract met de leasevoorwaarden
  • Het Casio Muziekinstrument wordt direct jouw eigendom
  • Wij leveren het Casio Muziekinstrument geheel compleet en getest bij je thuis
  • Volledige fabriekgarantie van 3, 5 of 10 jaar (afhankelijk van welk Casio Muziekinstrument je kiest)
  • Vervroegde aflossing (zonder boete of extra kosten) van de leaseovereenkomst is altijd mogelijk
  • Je koopt je Casio Muziekinstrument bij een vertrouwd en fysiek bedrijf (sinds 1923!)
  • Toetsing en registratie bij BKR

Hoe werkt de CASIO OUTLET lease?

Een betaalgemak lease aanvraag is mogelijk vanaf 300 EURO. Dit kan een enkel product zijn maar ook meerdere, als het maar samen in totaal minimaal 300 EURO is!
U krijgt de Lease optie gepresenteerd bij het afrekenen van de winkelwagen, of u kunt direct vanaf een product een aanvraag indienen zonder door de afreken procedure te gaan.

Tip: U ziet direct een goede indicatie van het te betalen maandbedrag bij het kiezen van uw gewenste looptijd.

1. In onze webshop selecteer je eenvoudig het Casio Muziekinstrument naar keuze en de bijbehorende accessoires. Uiteraard kun je ook langs komen in onze fysieke winkel en showroom in Deventer. Neem in dat geval een geldig legitimatiebewijs mee samen met een bankpas.

2. Wanneer je het Casio Muziekinstrument hebt geselecteerd klik dan op NU AANVRAGEN. Dan kom je op een nieuwe pagina terecht met het Lease aanvraagformulier. Vanaf daar wandel je eenvoudig door overzichtelijke stappen heen.

3. Wanneer je aanvraag compleet is verstuur hem dan online naar ons en je aanvraag wordt binnen 24 uur verwerkt.

4. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd door de leasemaatschappij dan sturen wij het leasecontract per post of per e-mail toe. Deze moet dan vervolgens worden ondertekend en worden teruggestuurd. Dit mag uiteraard ook per e-mail. Zodra deze bij ons binnen is gaan wij over tot het bestellen, uitleveren en verzenden van je Casio Muziekinstrument . Indien je kiest voor afhalen in onze winkel/showroom dan krijgt je een datum en/of tijdstip wanneer je Casio Muziekinstrument voor je klaarstaat. Indien er gekozen is voor verzenden dan neemt de transporteur contact op om een tijd en datum af te stemmen.  

Leasen bij CASIO OUTLET

Een Casio Muziekinstrument leasen bij ons betekent dat je, na goedkeuring van de aanvraag, een vast bedrag per maand betaald en dat het Casio Muziekinstrument meteen van jou is! Je kunt het dus meteen bespelen en er meteen van gaan genieten . De looptijd van ons leaseplan varieert tussen de 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag wordt. Over de rente hoef je je geen zorgen te maken, want die is voor alle looptijden laag. Vooraf weet je dus precies hoe lang je bezig bent en wat het je exact gaat kosten. Op elk gewenst moment kun je het resterende bedrag aflossen waarmee het leaseplan verkort of beëindigd wordt. Dit kan je weer wat rente schelen. Niet alleen is MUZIEK MEIBERGEN DEVENTER - CASIO OUTLET erg flexibel maar onze leaseconstructie is dat ook!  

Regels en voorwaarden

Indien je gekozen hebt om een Casio Muziekinstrument te leasen, dan worden de door jou verstrekte gegevens gecommuniceerd met onze lease –en financieringsmaatschappij. Normaal gesproken krijgen wij direct uitslag of de aanvraag wordt geaccepteerd of wordt afgewezen. Zodoende krijg je dus altijd snel bericht of je een Casio Muziekinstrument leasen kunt of niet. Een voorwaarde om een Casio Muziekinstrument te kunnen leasen is dat je minimaal 18 jaar oud bent en een vast inkomen hebt van minimaal 1000,- Euro per maand. Daarnaast mag je geen negatieve BKR notering hebben.

Er is een 3-tal uitslagen mogelijk bij de leaseaanvraag

1. De Casio Muziekinstrument lease aanvraag is afgekeurd. Hierover nemen wij vervolgens contact met je op. Dit betekent dat je helaas geen Casio Muziekinstrument kunt kopen middels een uitgestelde betaling.

2. De Casio Muziekinstrument lease aanvraag wordt nader onderzocht. Onze lease –en financieringsmaatschappij kan niet direct de uitkomst meedelen waardoor je iets langer moet wachten op een goedkeuring of afwijzing.

3. De Casio Muziekinstrument aanvraag is goedgekeurd. In dat geval kunnen wij je feliciteren met je aankoop en de bestelling afronden. Er wordt dan automatisch elke maand het afgesproken bedrag geïncasseerd. Helaas kunnen wij bij een definitieve goedkeuring niet altijd direct overgaan tot uitlevering omdat sommige producten een bepaalde levertijd hebben. Uiteraard wordt je hiervan op de hoogte gehouden.

Een leaseaanvraag of uitgesteld betalen is een kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR is verplicht. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in onze winkel en/of showroom. Muziek Meibergen Deventer BV en alle aan haar gelieerde bedrijfsnamen  treden op als vrijgestelde Bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en Muziek Meibergen Deventer BV en alle aan haar gelieerde bedrijfsnamen geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Nog vragen? neem dan contact met ons op.

 

Onderstaande tabel is indicatief. Rentetarieven kunnen gewijzigd worden


Lease

Casio Outlet.nl © 2020